İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN "TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ" DÜZENLENECEKTİR

Yüksekokulumuz Hemşirelik Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencilerinin katılması zorunlu olan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınav prosedürü ve gereklilikleri aşağıdaki PDF dosyasındaki açıklamalarda kayıtlıdır.

23.09.2021 tarihinde ki derslerimize sorunsuz katılabilmeniz için teknik imkanlarınızı şimdiden kontrol etmenizi, ekte verilen programı, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Sınavı Açıklamalarını içeren dosyayı okumanızı ve hangi grupta sınava gireceğinizi içeren dosyaları kontrol etmenizi öneriyoruz. İlgili linke tıkladığınızda (çalışmıyorsa adresi kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak) canlı yayına katılıp dersi izleyebileceksiniz.

Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi derslerinin bitiminde saat 15:30'dan sonra iki grup halinde ayrıntılarını ekteki PDF dosyasında bulabileceğiniz işlemleri takip ederek katılabileceğiniz bir sınava tabi tutulacaksınız ve ancak bu sınavda başarılı olursanız Sertifikalarınızı alabilecek böylece uygulamalı eğitimlere katılabileceksiniz.

TEMEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SERTİFİKA SINAVI VE PROSEDÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

15:40 -16:10  ARASI SINAVA GİRECEK SINIFLAR: Hemşirelik 2. Sınıf

16:20 – 16:50 ARASI SINAVA GİRECEK SINIFLAR: Hemşirelik 3. Sınıf

Bu içerik 21.09.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1509 kez okundu.