4. HAFTA (18-22 Ekim 2021) DERSLERİN İŞLENME ŞEKLİ

18 Ekim 2021 pazartesi tarihinden itibaren Temel Yaşam Desteği ve ilk Yardım Uygulamaları, Eleştirel düşünme, Hemşirelikle ilgili yasal düzenlemeler, Hasta güvenliği derslerinin kontenjanı 80 ve altında olduğu için bu dersler tüm sınıf için yüz yüze yapılacaktır.

Kontenjanı 80'in üzerinde olan bölümüz dersleri eş zamanlı olarak yüz yüze ve online yapılacaktır (Zorunlu ortak dersler, Temel bilgi teknolojileri, Ruh sağlığı hemşireliği dersinin teorik kısmı, Geriatri hemşireliği tamamen online yapıldığı için kapsam dışında tutulacaktır).

Bir gün öğrenci numarasının son hanesi tek sayı olan öğrenciler yüz yüze eğitimde iken, son hanesi çift sayı olan öğrenciler eş zamanlı olarak dersi online takip edecektir. Diğer gün son hanesi çift numara olan öğrenciler yüz yüze eğitimde iken, son hanesi tek numara olan öğrenciler dersi online olarak takip edecektir.

Online olarak dersleri takip edecek öğrenciler için de devam zorunluluğu olup, Microsoft teams üzerinden yoklama alınacaktır.

18 Ekim 2021 Pazartesi

19 Ekim 2021 Salı

20 Ekim 2021 Çarşamba

21 Ekim 2021 Perşembe

22 Ekim 2021 Cuma

1. sınıf

Zorunlu ortak ders

2. sınıf

Klinik uygulama

3. sınıf

Temel Bilgi Teknolojileri

Ruh sağlığı Hemşireliği teorik

Klinik Uygulama

Bu içerik 15.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 1335 kez okundu.